Opgradering af Tesla Model S og X MCU1 (2012- 2018) Tesla sort skærm

Hinnerup Auto kan nu som de første tilbyde opgradering af din MCU (den store skærm). 

Dette ​er relevant når skærmen begynder at blive sløv og funktionerne begrænses. Vi opgraderer skærmen med større hukommelse, holdbarheden er herefter væsentlig bedre end originalt.

Opdateringen er som udgangspunkt tænkt til skærme der fungerer, er skærmen allerede defekt, kan vi ikke garantere at denne opgradering af hjælper det specifikke problem, da det kan have andre årsager.

Vi anbefaler derfor at man bruger denne opgradering som en præventiv løsning.

Det er din egen skærm der bliver opgraderet, det er kun eMMC chippen der skiftes, der monteres 4 gange så stor (32 GB) hukommelse som er 19 gange mere skrivbar. (væsentlig bedre kvalitet)

Chippen udskiftes fuldt automatisk i robot. Lodninger gennemlyses efter udskiftning, dvs sikkerhed for bedste kvalitet og driftsikkerhed.  Denne type udskiftning er det kun vores leverandør der tilbyder, ingen "koldlodninger" eller andre fejlmuligheder da reparationen udføres maskinelt og efterfølgende gennemlyses.

Skærmen har efterfølgende samme hastighed som den havde fra ny, den bliver ikke hurtigere end det, da andre komponenter i skærmen begrænser hastigheden.

​​

Vi skal have bilen i 2 dage 

Pris 6.495,- 

Tillæg hvis skærmen er gået sort 1.500,- (genskabelse af data)

​Lykkes vi ikke med at få gang i en sort skærm koster det kun 995,- for afmontering, kontrol og montering.

​4G opgradering kan tilkøbes for 1.250,- (Bemærk at på enkelte ældre biler kan det kræve nyt simkort som skal købes ved Tesla)

Åbningstider

Mandag - torsdag fra kl. 7.30 - 16.30​

Fredag fra kl. 7.30 - 13.00

Firmainformation​

Hinnerup Auto ApS

CVR-nr.: 34468265

Adresseinformation​

Samsøvej 28

8382 Hinnerup

KONTAKTinformation​

Telefon: 86 112 112

Send os en mail